Declaraţie de consimţământ

Sunt de acord ca Asociatia Tenis Club Champion cu sediul in Sos. Oltenitei, nr. 140, București, România, să fie autorizată să proceseze datele personale introduse în formularul de inscriere, precum și datele care sunt colectate în cadrul tranzacțiilor comerciale, în următoarele scopuri: Furnizarea de informații prin intermediul e-mail-ului, SMS-ului, telefonului, platformelor de social media referitoare la activitatea clubului, campaniile de marketing, oferte speciale, evenimente și/ sau alte forme de publicitate, precum și contactarea în vederea desfășurării de sondaje de opinie a clienților.

Consimțământul în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal, precum și furnizarea datelor menționate mai sus sunt voluntare. Acest consimțământ poate fi revocat în orice moment, cu efect ulterior printr-o notificare gratuită către Asociatia Tenis Club Champion. Notificarea de revocare a consimțământului poate fi realizată spre exemplu prin e-mail către office@championcamp.ro sau la receptia clubului din Aleea Primo Nebiolo, nr.2, Sector 1, Bucuresti. Vă rugăm să aveți în vedere faptul că revocarea consimțământului nu afectează legalitatea utilizarii datelor înainte de retragerea consimțământului (notificarea nu are impact retroactiv). Dacă consimțământul nu este acordat sau a fost revocat, datele personale nu vor fi utilizate în scopurile de mai sus.

De asemenea, înainte de a ne divulga informațiile personale ale unei alte persoane, trebuie să obțineți consimțământul acelei persoanei atât pentru divulgarea, cât și pentru procesarea informațiilor personale în conformitate cu această politică.